Word jij miss Truckrace Battle 2015?

miss truckrace
Word jij Miss Truckrace Battle 2015? Misschien wel! Promotion Truckracing Holland organiseert niet alleen truckraces, maar nu voor het eerst ook een missverkiezing. De drie mooiste missen worden uitgenodigd bij de finaleraces op 18 en 19 oktober aanstaande op het Circuit van Zandvoort en mogen daar elk bij een race de bekers uitreiken bij de podiumceremonie na de truckraces. Deze missverkiezing is in de eerste plaats bedoeld voor vrouwelijke chauffeurs, maar als je een mooie jongedame bent die een duidelijke band heeft met het chauffeursvak of truckracen, mag je ook meedoen.
miss truckrace
Hoe doe ik mee?
Stuur een foto in van jezelf, waar je liefde voor de trucks of het racen tot uitdrukking komt. Dit mag een simpele selfie zijn, een professionele modellenfoto, of alles er tussenin. Deze foto stuur je naar info@thetruckracebattle.nl, eventueel aangevuld met een korte motivatie en in ieder geval je naam, leeftijd en woonplaats. Deze foto wordt vervolgens door ons in dit speciaal daarvoor gemaakt album op de facebookpage geplaatst. De drie dames met de meeste stemmen op hun foto worden uitgenodigd voor de finaleraces (voorwaarde om mee te doen is uiteraard wel dat je dat weekend ook echt beschikbaar bent). Volgens de regels van facebook mogen we je niet stimuleren om de foto te delen en je vrienden op te roepen op je te stemmen, maar als je dat uit eigen beweging doet houden we je natuurlijk absoluut niet tegen. 😉

Waarom zou ik meedoen?
Omdat het leuk is!!! The Truckrace Battle heeft niet voor niets ‘wij zijn de leukste’ als slogan. Maar er is meer.
* Je mag je truck (of een andere truck naar keuze, als je zelf geen truck hebt bijvoorbeeld) meenemen het paddock op. Je ‘eigen’ plekje dus het hele weekend in de buurt, en goede (gratis!) reclame voor de eigenaar van de truck.
* Je krijgt twee VIP kaarten voor het hele weekend (normaal 65 euro per stuk), met onder andere onbeperkte toegang voor de VIP tent en de VIP tribune.
* Je krijgt een fotoshoot met je eigen truck en de racetrucks tijdens het finaleraceweekend cadeau.
* Last but not least: je mag na één van de drie truckraces tijdens het weekend de bekers uitdelen. Zo’n 20.000 man zien je schitteren op het podium terwijl je de bekers uitreikt aan de top 3.


Hier kan jouw truck op 18 en 19 oktober tussen staan! Meld je snel aan, hoe eerder je aangemeld bent, hoe langer tijd je hebt om stemmen te krijgen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *