Van Pijkeren Groep sluit zich aan bij MAX-Repair

Onlangs hebben de van Pijkeren Groep en MAX-Repair definitief het contract afgesloten waarmee de twee gespecialiseerde schadeherstel bedrijven voor trucks & zwaar materieel in IJsselmuiden en IJsselstein toetreden tot het fabrikant onafhankelijke landelijke schadeherstelnetwerk van MAX-Repair. Hiermee zet de van Pijkeren Groep als één van de grootste spuiterijen in Nederland een belangrijke stap in haar strategie en dienstverlening voor het leveren van kwalitatief hoogstaande producten en het visualiseren daarvan. MAX-Repair hersteld hiermee haar landelijke dekking; de van Pijkeren Groep in IJsselmuiden en IJsselstein vervangen hiermee per direct de onlangs failliet verklaarde schadeherstel werkplaatsen van KoopsFurness in de regio Zwolle en Utrecht. Een aantal medewerkers vanuit het failliete KoopsFurness gaan mee binnen genoemde samenwerking, die per 1 oktober van kracht is geworden.

Gert-Jan van Pijkeren, directeur bij de van Pijkeren Groep , met de directieleden Henk van Pijkeren en Johan van Pijkeren, wijst op het belang van de samenwerking binnen en met MAX-Repair: “ professioneel industrieel- en bedrijfswagens- spuiten is reeds jarenlang één van onze specialiteiten, uiteraard in combinatie met schadeherstel en voertuigreclame. MAX-Repair beschikt over het niveau en de know-how die wij als organisatie voorstaan en continue borgen. Ook het netwerk van onze onderlinge werkplaatsen sluit prima aan, dus de match was ook daar snel gevonden. Nog meer dan voorheen kunnen wij nu samen met MAX-Repair landelijke projecten realiseren”.

De Van Pijkeren Groep, in 1975 gestart als spuiterij, is thans uitgegroeid tot een gerenommeerd familiebedrijf dat actief is door heel Nederland met 5 productie afdelingen; Bedrijfswagenspuiterij Van Pijkeren IJsselmuiden, Truck Design IJsselmuiden, Inducoat IJsselstein, Truck Design IJsselstein en Witteveen aanhangers en carrosserie in Raalte. Bij de van Pijkeren Groep werken in totaal 100 medewerkers, waarvan 25 op flexibele basis.

MAX-Repair is een landelijk georiënteerd fabrikant onafhankelijk schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers, personenvervoer (bussen), landbouwvoertuigen en zwaar materieel.
Het dienstenpakket van MAX-Repair is zeer uitgebreid. Het loopt van het volledig conserveren van het schadeobject (stralen, schooperen, spuiten), het compleet kunnen diagnosticeren en richten van het object (chassis; assen; opbouw) tot het uitvoeren van complete projecten (huisstijlreclame; ruitschade; hagelschade; revisie). MAX-Repair is er tevens op gericht de fleetowners beter inzicht te geven in de uiteindelijke schadelast en de beheersing c.q. verlaging hiervan. Dit alles via één adres en bedrijfsbureau: 088-11 99 100.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *