Beginnend truckfestival op circuit Zandvoort?

Het komende weekend zijn de finaleraces op het circuit van Zandvoort, maar vandaag leek het al een heus truckfestival. Naast de diverse racetrucks waren er al verschillende showtrucks aanwezig, maar werden er ook mooie werktrucks tentoongesteld. De sfeer was in ieder geval zoals je dat graag op een festival ziet: gezellig, gemoedelijk en met respect voor elkaars materiaal. Het hele weekend is dit ‘truckerspaddock’ nog open voor het publiek, dan ook nog aangevuld met onder andere de missverkiezing, waar drie bloedmooie vrachtwagenchauffeuses strijden om de titel ‘Miss Truckrace Battle 2015’. Deze zelfde drie dames zullen ook de prijzen uitreiken aan de winnende coureurs komend weekend.

Volgens Simon Voorhout, de man die het truckracen in Nederland weer op de kaart heeft gezet, smaakt dit naar meer. “Je ziet echt dat mensen genieten. Het publiek vermaakt zich uitstekend, zowel bij de races als op de paddock. Maar het is ook informatief. Mensen komen langs bij Windpower voor de laatste ontwikkelingen op bandengebied, bekijken de nieuwste (en mooiste) Euro 6 DAFs op de stand van Truckland, of vinden zelfs een nieuwe baan via Synergie. Wellicht dat er in de toekomst een festival op Zandvoort komt met nog meer stands en showtrucks, uiteraard gecombineerd met spectaculaire truckraces.”
truckfestival
Voor wie van plan is te komen: let er op dat je een kaartje koopt met paddocktoegang. Dit wil je niet missen!
truckfestival

truckfestival

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *