Ferry van Drunen beleeft goed truckrace-debuut

Toen Jos Scholten zaterdagavond aan zijn racetruck sleutelde, scheurde hij zijn pols. Na een bezoek aan het ziekenhuis keerde hij weer terug op het paddock, maar met het voor hem trieste nieuws dat hij op zondag niet meer zou kunnen rijden. Cees Zandbergen kwam toen met het idee om Ferry van Drunen (inderdaad, familie van…) in de Kreeft-truck te laten rijden, die had immers net zijn licentie gehaald. Ferry heeft laten zien dat hij goed kan rijden, hij wist goed mee te komen bij de finaleraces, en leverde een mooie strijd met onder andere Marco Donk en Jan van Holland. Eén inhaalactie met ‘Ome Wout’ was wel heel spectaculair….

Scania T113

Scania T113

Scania T113

Scania T113

Scania T113

Scania T113

Scania T113

Scania T113

Scania T113

Scania T113

Scania T113

Ferry van Drunen

Van Drunen heeft thuis nog een racetruck staan… Laten we hopen dat daar de stofdoek overheen gaat en Ferry in seizoen 2015 nog veel meer in actie komt, dan gaan we nog vaker zulke mooie acties zien!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *