Omgekeerde wereld? Portret in VillaMedia.

Normaal maak ik zelf de foto’s en verhalen, maar een paar weken terug waren de rollen omgedraaid. Ik was gevraagd voor een portret in de rubriek ‘eigen baas’ in het tijdschrift ‘VillaMedia’, een vakblad voor journalisten. Vergelijk het met de Kampioen. Als je lid bent van de ANWB krijg je dat blad, als je lid bent van de Nederlandse Vereniging van Journalisten krijg je de VillaMedia. Met als verschil dat dit blad niet direct in het oud papier gaat en hij is niet voor de helft gevuld met advertenties voor scootmobielen en trapliften. Hoe dan ook, zojuist lag het blad op de deurmat, en ik ben best tevreden over het resultaat. Meteen weer goede reclame, er is nog plek voor nieuwe opdrachtgevers! ­čśë
VillaMedia

One Response

  1. Rick_Blaine 24 oktober 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *