Mooie prestatie van Heinz-Werner Lenz en Windpower op de Truckrace Battle in Zandvoort

In het weekend van 18 en 19 oktober vond de finale plaats van de Europese Truckrace Battle 2014. Deze strijd van de reuzen van de weg is overtuigend gewonnen door Heinz-Werner Lenz van het door Windpower gesponsorde S.L. Truckracing team. Zijn zoon en tevens teamgenoot Sascha Lenz eindigde op de derde plaats. Een mooie prestatie voor zowel het team als voor Windpower; beide trucks van het S.L. Truckracing team rijden op Windpower banden.
Mercedes-Benz Axor MP2
Het evenement omvatte meer dan alleen de truckraces. Er werden ook andere Europese races gereden en het terrein van Circuit Park Zandvoort was omgetoverd tot een klein Truckfestival. Veel bedrijven hebben zich goed kunnen presenteren aan de bezoekers. Ook Agriband was hier aanwezig met een Windpower stand, waar een groot assortiment van vrachtwagenbanden te zien was. Nu het koude seizoen aanbreekt, is er met name veel interesse getoond in de winterbanden van Windpower (WDW80 M+S / WSW80 M+S).
Mercedes-Benz Axor MP2
Windpower banden worden door de China National Chemical Corporation geproduceerd in een van de modernste bandenfabrieken van China, en voldoen aan de strengste milieu en veiligheidseisen. Alleen al voor de vrachtwagensector produceren de meer dan 7000 medewerkers jaarlijks meer dan 5 miljoen banden.
Mercedes-Benz Axor MP2
Bij alle Windpower producten staan duurzaamheid, veiligheid, milieuvriendelijkheid en kostenefficiëntie centraal. Vanzelfsprekend zijn de banden ook geschikt voor loopvlakvernieuwing.
Windpower
De Europese distributie aan de detailhandel wordt verzorgd door gerenommeerde groothandelsbedrijven, die dankzij het uitgebreide distributienetwerk zorgen voor een optimale en snelle service. In de Benelux zorgt Agriband voor de distributie van de Windpower producten aan de detailhandel.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *