Zeven Winschoter brandweervoertuigen onderweg naar China


Scania P310
Op zaterdag 25 oktober jongstleden heeft Ziegler Brandweertechniek zeven stuks tankautospuiten verscheept naar China, ten behoeve van Oceans Safety Equipment in Shenzhen. De voertuigen zijn opgebouwd op een Scania chassis, type P310 4×2. De voertuigen zijn voorzien van een Ziegler FPN 10-4000-2HH pomp en hebben een tankcapaciteit van 4000 liter water, 1500 liter schuim klasse B en 500 liter schuim klasse A. Als blussysteem is een geheel nieuw hoog vermogen CAFS systeem geïnstalleerd. Per CAFS persleiding zijn de verhoudingen tussen lucht, schuim en water instelbaar. De voertuigen zijn uitgerust met een ergonomisch Ziegler Z-control pompbediening die de bediening van de geavanceerde installatie eenvoudig maakt.
Scania P310
De opdracht omvat een totale omvang van 17 voertuigen. Volgens planning zijn de laatste tien voertuigen over 4 weken gereed.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *