Met nieuwe Scania tot grote hoogte bij Zuidema Kraanverhuur

Jan Zuidema Kraanverhuur uit Tollebeek heeft onlangs een nieuwe Scania P450 vierasser met een zware kraan in gebruik genomen. Het chassis, van het type Scania P450 CB 8X4 HHZ, is uitgerust met een Liebherr 60 tons telekraan voor de zware hijsklussen. Door het lage eigen gewicht van het Scaniachassis kan er relatief veel ballast worden meegenomen. Dit resulteert in een betere hijstabel. De truck is afgeleverd door de vestiging Scania Joure.
Zuidema Kraanverhuur
De zuinige en sterke Scania 450 pk 13 liter Euro 6 motor levert een koppel van maar liefst 2350 Nm. Deze trekkracht is voldoende om het voertuig, inclusief ballast, op elke bestemming te brengen. De dubbele aandrijving van de vierasser maakt het voertuig nog flexibeler inzetbaar. Scania’s modulaire bouwsysteem zorgt ervoor dat Zuidema de truck volledig op de toepassing kon specificeren; een maatwerk oplossing voor een specifieke toepassing. Door de nauwe samenwerking tussen Scania en Liebherr kon bovendien een zeer snelle doorlooptijd worden gerealiseerd.
Scania P450
Jan Zuidema Kraanverhuur is al bijna 20 jaar actief in alle voorkomende hijswerkzaamheden in de bouwwereld, grond- , weg- en waterbouw en industrie. Door de jarenlange ervaring zijn zij partner voor al het hijswerk in deze werkgebieden. Mede door het rijk uitgeruste machinepark en faciliteiten zijn zij in staat om elke denkbare hijsklus tot een goed einde te brengen. Gesitueerd in de Noordoostpolder is het voornaamste werkgebied Zuid-West Friesland, de kop van Overijssel en geheel Flevoland. Het bedrijf is aangesloten bij de VVT (Vereniging Verticaal Transport) en is VCA gecertificeerd
Scania P450

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *