Het Dakar inschepen komt er weer aan!

Komende donderdag en vrijdag is het weer een drukte van belang in de haven van Le Havre, dan worden de voertuigen voor Le Dakar weer ingescheept. DE gelegenheid om alle Europese (plus een aantal Russische, Japanse en Amerikaanse) deelnemers eens van dichtbij te zien. Mij gaat het dan met name om de service-voertuigen. Het word mijn vierde keer inmiddels. Dakar 2012 ben ik één dag geweest, in één ruk heen en weer gereden. 2013 mocht ik met het team van Aart Schoones meerijden, ik was er dus maar een paar uur, maar had wel een unieke belevenis, en kon op plekken komen waar je normaal alleen als deelnemer komt. Vorig jaar was ik er de volle twee dagen, had ik samen met Hanna een hotelletje geboekt. Met je vriendin naar Frankrijk was nog nooit zo romantisch? 😛 Dit jaar, editie 2015, mag ik weer met een bekend gezicht uit de Dakar-wereld meerijden, miniatuurkunstenaar Roger van Driel. Om het gemakkelijk te maken heb ik ook maar hetzelfde hotel geboekt waar hij zit. Daar zitten ook allemaal Frans Dakar-fanaten, dat word dus vast gezellig. In deze blog staan een paar van de foto’s van vorig jaar, als voorpret. Mochten er teams graag (specifieke) foto’s willen van het gebeuren in Le Havre, stuur me dan van te voren even een mailtje.
Tot slot nog de foto’s van 2013 met muziek er onder 😉

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *