Zdravookhraneniye 2014

De titel zegt alles toch? Ter ere van de Russische week voor de gezondheid werd in Moskou voor de vierentwintigste keer de beurs ‘Zdravookhraneniye’ georganiseerd. Dit is een internationale tentoonstelling op het gebied van medische zorg, medische engineering en farmaceutica. Daar zijn een heleboel dingen te zien die enorm interessant zijn als je een dokter bent, maar jij en ik zullen het wat minder boeiend vinden. Gelukkig zijn er ook bijvoorbeeld ambulances te vinden. Jaco Terlouw was aanwezig op de beurs en zette de daar aanwezige voertuigen voor ons op de foto.


Zdravookhraneniye

Zdravookhraneniye
De opbouw komt van Karus, maar de basis? Wie het weet mag het zeggen!
GAZ Gazelle
Menigeen zal voor 99 cent het model van de GAZ Gazelle ambulance afgelopen weken bij de Action gehaald hebben. Jaco zag hem in 1:1.
Zdravookhraneniye
Scania buschassis.
Mercedes-Benz Sprinter
Mercedes-Benz Sprinter.
Medi-Clinic mobil CT
Medi-Clinic mobil CT.
UAZ 452
UAZ 452.
Scania P400
Scania P400.
Land Rover Defender
Land Rover Defender.
Lamboo onbekend/overig
Lamboo.
De titel zegt alles toch? Ter ere van de Russische week voor de gezondheid werd in Moskou voor de vierentwintigste keer de beurs 'Zdravookhraneniye' georganiseerd. Dit is een internationale tentoonstelling op het gebied van medische zorg, medische engineering en farmaceutica. Daar zijn een heleboel dingen te zien die enorm interessant zijn als je een dokter bent, maar jij en ik zullen het wat minder boeiend vinden. Gelukkig zijn er ook bijvoorbeeld ambulances te vinden. Jaco Terlouw was aanwezig op de beurs en zette de daar aanwezige voertuigen voor ons op de foto.
Ford Transit.
Citro Jumpy
Citroën Jumpy.
Ford Transit
Ford Transit.
Lamboo onbekend/overig
Lamboo.
GAZ Gazelle Next
GAZ Gazelle Next.
GAZ Gazelle Next
GAZ Gazelle Next.
GAZ Gazelle Next
GAZ Gazelle Next.
Meer foto’s van de beurs vind je hier op truckfan.nl.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *