Smeding uit Leek kiest voor Scania P370

Smeding bv uit het Groningse Leek heeft een nieuwe propaangas-tankwagen in gebruik genomen. De nieuwe aanwinst is een Scania P370 LB 6 x 2 4 MNB met 12,7 liter motor gekoppeld aan Scania Opticruise, het geautomatiseerde schakelsysteem. Gecombineerd met een lage overbrengingsverhouding van 1:2,59 kan altijd in de lage toeren-range van 1000-1300 omw/min worden gereden, waarbij het maximale koppel van 1900 Nm steeds beschikbaar is.
Scania P370 Het P-model, met lage instap, gecombineerd met een Highline cabine, geeft de chauffeur een maximum aan leef- en werkruimte. De uitvoering met een lage dakspoiler, zijfenders en lage bumper zorgen voor een zeer lage luchtweerstand en een daarbij behorend laag verbruik. Smeding. Ondermeer het dubbel-glas, de geventileerde stoel en automatische climate control dragen bij tot een zeer comfortabele en veilige rijervaring. Smeding. De tankwagen is volledig luchtgeveerd, waardoor in moeilijke omstandigheden gekozen kan worden om de bodemspeling te vergroten. Smeding. De 30.000 ltr Propaangas-tank met een ontwerpdruk van 27 bar is geleverd door HOBUR uit Almelo. De Alfons-Haar-Precigas-meetinstallatie bevat geen bewegende delen, waardoor geen meet-onnauwkeurigheid kan optreden. De zeer nauwkeurige meting van de afgeleverde hoeveelheid vindt plaats door drukverval-registratie in een Venturi-buis. De tankwagen is uitgerust met een radiografische noodstop-bediening.
Het P-model, met lage instap, gecombineerd met een Highline cabine, geeft de chauffeur een maximum aan leef- en werkruimte. De uitvoering met een lage dakspoiler, zijfenders en lage bumper zorgen voor een zeer lage luchtweerstand en een daarbij behorend laag verbruik. Onder meer het dubbel glas, de geventileerde stoel en automatische climate control dragen bij tot een zeer comfortabele en veilige rijervaring. De tankwagen is volledig luchtgeveerd, waardoor in moeilijke omstandigheden gekozen kan worden om de bodemspeling te vergroten.

De 30.000 ltr Propaangas-tank met een ontwerpdruk van 27 bar is geleverd door HOBUR uit Almelo. De Alfons-Haar-Precigas-meetinstallatie bevat geen bewegende delen, waardoor geen meet-onnauwkeurigheid kan optreden. De zeer nauwkeurige meting van de afgeleverde hoeveelheid vindt plaats door drukverval-registratie in een Venturi-buis. De tankwagen is uitgerust met een radiografische noodstop-bediening.
Smeding Scania P370
Smeding bv, opgericht in 1928, met inmiddels de derde en vierde generatie in het familiebedrijf, distribueert Propaangas vanuit laad-depots in Midden-Nederland naar eindgebruikers in Noord-Nederland.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *