Boonstra Haulerwijk neemt Kazemier over


Volvo FH 2nd gen
De directies van Kooiker Groep BV Grou en de Boonstra Groep te Haulerwijk zijn tot een principe akkoord gekomen over de verkoop van Kazemier Logistics BV aan de Boonstra Groep. De feitelijke overdracht zal plaatsvinden per 1-1-2015. Kazemier Logistics zal als zelfstandige entiteit opereren binnen de Boonstra organisatie.
Scania R440
Kooiker Groep Grou kocht in september 2012 het toen failliete Kazemier Transport BV. Gezien de sterke specialisatie van security transport binnen Kazemier Logistics BV kon er onvoldoende synergie worden gerealiseerd binnen andere onderdelen van de Kooiker Groep. Binnen Boonstra moet deze synergie wel te realiseren zijn aangezien Boonstra al actief is in deze discipline. Beide bedrijven spreken daarom over een goede keuze.
Volvo FH 2nd gen
De overname omvat het gehele wagenpark van Kazemier Logistics BV. Hiermee komt het aantal trekkende eenheden binnen de Boonstra Groep op 100 en het aantal getrokken eenheden op 135.
Scania R440
Naast het security transport is Boonstra actief in normale ladingen, groepage en distributie, containerwagens, vervoer van levend pluimvee en beschikt het over verwarmde opslaghallen. Het werkgebied is Noord-West Europa en Italië.
Volvo FH 2nd gen
Kazemier Logistics BV zal vanaf 1-1-2015 vanuit Haulerwijk worden aangestuurd. Vandaag 20-12-2014 is het personeel tijdens een bijeenkomst geïnformeerd.
Scania R420
bron: Boonstra Transport
Volvo FH 2nd gen

DAF XF Euro 6

Volvo FH 2nd gen

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *