Kluitmans Weert failliet

Volgens Transport Online heeft Kluitmans Internationale Transporten uit Weert gisteren uitstel van betaling aangevraagd.
DAF XF105
Kluitmans is gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen. In 1935 is het bedrijf door Jos Kluitmans opgericht. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het bedrijf tijdelijk gestopt, vrij vlot na de bevrijding ging men weer los, nu niet meer met paarden maar met vrachtwagens. Om gemakkelijker aan vervoersvergunningen te komen werd in de jaren ’70 het Belgische Ravels overgenomen. In de jaren ’60 verhuisde men naar Weert, om dichter bij de grootste opdrachtgever gevestigd te zijn. In de jaren ’70 heeft men ook nog kort aan het midden-oosten transport meegedaan, toe dit meer bleek te kosten dan op te leveren werd hier al snel mee gestopt.

In april 1999 werd Fonteijn Transporten uit Weert overgenomen, Kluitmans werd hiermee een vervoerder van bouwmaterialen in de ruimste zin van het woord. Om de marktpositie, met name in de transportmarkt van riolerings- en afwateringsproducten, nog verder te versterken werd in oktober 2003 Kennis Transport uit Nederweert overgenomen.
Mercedes-Benz L325
Op 7 Maart 2003 werd door Bart en Annie Kluitmans officieel afscheid genomen en kwam de dagelijkse leiding in handen van Ariën Kluitmans en zijn vrouw Sandra. Het bedrijf heeft zo’n 25 trekkende eenheden.

Edit 30 december 2014 23:00: Kluitmans Weert is afgelopen maandag, 29 december 2014, failliet verklaard.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *