Actros voor Verkeersschool Tilstra

Mercedes-Benz dealer Wensink in Leeuwarden levert een Mercedes-Benz Actros af aan Verkeersschool Tilstra. Het bed is vervangen door extra stoelen, zodat er meer leerlingen tegelijk mee kunnen. Je moet leren van je eigen fouten, maar leren van andermans fouten is over het algemeen een stuk goedkoper, dus het is goed om als leerling bij je klasgenoten over de schouder mee te kunnen kijken. De belettering is verzorgd door Haan Reclamewerk uit Stiens.
Mercedes-Benz Actros MP4 Mercedes-Benz dealer Wensink in Leeuwarden levert een Mercedes-Benz Actros af aan Verkeersschool Tilstra. Het bed is vervangen door extra stoelen, zodat er meer leerlingen tegelijk mee kunnen. Je moet leren van je eigen fouten, maar leren van andermans fouten is over het algemeen een stuk goedkoper, dus het is goed om als leerling bij je klasgenoten over de schouder mee te kunnen kijken. De belettering is verzorgd door Haan Reclamewerk uit Stiens.
Het is de eerste trekker voor Tilstra, tot nu toe werd altijd met bakwagens gelest, eventueel met aanhangwagen voor het CE-rijbewijs.
Mercedes-Benz Actros MP4 Mercedes-Benz dealer Wensink in Leeuwarden levert een Mercedes-Benz Actros af aan Verkeersschool Tilstra. Het bed is vervangen door extra stoelen, zodat er meer leerlingen tegelijk mee kunnen. Je moet leren van je eigen fouten, maar leren van andermans fouten is over het algemeen een stuk goedkoper, dus het is goed om als leerling bij je klasgenoten over de schouder mee te kunnen kijken. De belettering is verzorgd door Haan Reclamewerk uit Stiens.

Mercedes-Benz Actros MP4 Mercedes-Benz dealer Wensink in Leeuwarden levert een Mercedes-Benz Actros af aan Verkeersschool Tilstra. Het bed is vervangen door extra stoelen, zodat er meer leerlingen tegelijk mee kunnen. Je moet leren van je eigen fouten, maar leren van andermans fouten is over het algemeen een stuk goedkoper, dus het is goed om als leerling bij je klasgenoten over de schouder mee te kunnen kijken. De belettering is verzorgd door Haan Reclamewerk uit Stiens.

Mercedes-Benz Actros MP4 Mercedes-Benz dealer Wensink in Leeuwarden levert een Mercedes-Benz Actros af aan Verkeersschool Tilstra. Het bed is vervangen door extra stoelen, zodat er meer leerlingen tegelijk mee kunnen. Je moet leren van je eigen fouten, maar leren van andermans fouten is over het algemeen een stuk goedkoper, dus het is goed om als leerling bij je klasgenoten over de schouder mee te kunnen kijken. De belettering is verzorgd door Haan Reclamewerk uit Stiens.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *