Still going strong: VL-48-XS

KLMV bestaat al jaren niet meer, maar er rijdt nog wel een truck in de kleuren rond in de regio: de Scania 93 uit 1991 met kenteken VL-48-XS. Bij KLMV werd hij vooral ingezet in het containertransport in Leeuwarden, van de ‘condens’ naar de containerterminal bij het station. Incidenteel mocht hij ook in het aardappeltransport aan de slag. In 2002 heeft KLMV de truck ingeruild bij Scania dealer Rinsma, daar is hij nu nog steeds aan het werk, met name als terreintruck.
Scania 93 VL-48-XS

Scania 93 Bij KLMV werd hij vooral ingezet in het containertransport in Leeuwarden, van de 'condens' naar de containerterminal bij het station. Incidenteel mocht hij ook in het aardappeltransport aan de slag. In 2002 heeft KLMV de truck ingeruild bij Scania dealer Bij KLMV werd hij vooral ingezet in het containertransport in Leeuwarden, van de 'condens' naar de containerterminal bij het station. Incidenteel mocht hij ook in het aardappeltransport aan de slag. In 2002 heeft KLMV de truck ingeruild bij Scania dealer  Bij KLMV werd hij vooral ingezet in het containertransport in Leeuwarden, van de 'condens' naar de containerterminal bij het station.  VL-48-XS VL-48-XS VL-48-XS VL-48-XSIncidenteel mocht hij ook in het aardappeltransport aan de slag. In 2002 heeft KLMV de truck ingeruild bij Scania dealer Bij KLMV werd hij vooral ingezet in het containertransport in Leeuwarden, van de 'condens' naar de containerterminal bij het station. Incidenteel mocht hij ook in het aardappeltransport aan de slag. In 2002 heeft KLMV de truck ingeruild bij Scania dealer Bij KLMV werd hij vooral ingezet in het containertransport in Leeuwarden, van de 'condens' naar de containerterminal bij het station. Incidenteel mocht hij ook in het aardappeltransport aan de slag. In 2002 heeft KLMV de truck ingeruild bij Scania dealer Bij KLMV werd hij vooral ingezet in het containertransport in Leeuwarden, van de 'condens' naar de containerterminal bij het station. Incidenteel mocht hij ook in het aardappeltransport aan de slag. In 2002 heeft KLMV de truck ingeruild bij Scania dealer Bij KLMV werd hij vooral ingezet in het containertransport in Leeuwarden, van de 'condens' naar de containerterminal bij het station. Incidenteel mocht hij ook in het aardappeltransport aan de slag. In 2002 heeft KLMV de truck ingeruild bij Scania dealer

Scania 93

Scania 93

Scania 93

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *