MAX-Repair met Van Pijkeren Groep aanwezig op Transport Compleet Hardenberg

MAX-Repair heeft zich definitief ingeschreven voor deelname aan de aankomende vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg.

Van 17 tot en met 19 maart a.s. staat MAX-Repair wederom met een geheel eigen stand in Hal nummer 1 met standnummer 125. De organisatie van Transport Compleet heeft hiermee voor de 3e keer in successie MAX-Repair in huis gehaald voor de beurspresentatie van het eerste en enige landelijke netwerkwerk voor bestelauto’s, bedrijfswagens en zwaar materieel.

Dit jaar kunnen de bezoekers kennis maken met de MAX-Repair expertise van de Van Pijkeren Groep die met gespecialiseerde MAX-Repair schadeherstel vestigingen in IJsselmuiden en IJsselstein vorig jaar het ontstane gat in het landelijke netwerk van MAX-Repair, door het faillissement van KoopsFurness, snel en adequaat hebben ingevuld. Beide locaties in IJsselmuiden en IJsselstein voldoen aan de MAX-Repair normen waardoor complexe schadeherstel voertuigen middels “one-stop-shopping” op één locatie volledig in één keer vakkundig hersteld kunnen worden. Dit volgens de laatste fabrieksnormen dan wel gelijkwaardig goedgekeurde alternatieven.
MAX-Repair zal tijdens Transport Compleet in Hardenberg een aantal noviteiten en activiteiten tonen die haar landelijke dienstverlening zo uniek maken. Middels het bekende MAX-Repair ‘plug & play’ concept voor schadedelen zal MAX-Repair zich met name presenteren richting de gebruikers van trucks en zwaar materieel. Dit door o.a. het presenteren van chassis meetrapportage en richttechniek waar transporteurs kosten mee kunnen besparen ( banden, brandstof ) als mede reclame- en huisstijlprojecten.

Rik Silderhuis, manager Transport Compleet is enthousiast over wederom de deelname van MAX-Repair. “MAX-Repair past met haar landelijke schadeherstel netwerk uitstekend binnen onze bezoekersdoelgroep en de ontwikkelingen die hier spelen. Ook de noviteiten van MAX-Repair sluiten prima aan bij de diverse lezingen die wij tijdens de Transport Kompleet beurs verzorgen in samenwerking met ING Transport & Logistiek, TLN en Truck van de toekomst. MAX-Repair laat continue zien de snelle ontwikkelingen in de markt van trucks en zwaar materieel te kunnen volgen, zowel in techniek als in nieuwe schadelast reductie concepten voor de diverse opdrachtgevers”.
MAX-Repair is een internationaal georiënteerd fabricaat-onafhankelijk schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers, personenvervoer (bussen) en zwaar materieel. Een universeel schadeherstelnetwerk verspreid over Nederland en België, bestaande uit 6 heavy-duty schadeherstelbedrijven met thans 40 servicewerkplaatsen, inclusief 2 reclamestudio’s. MAX-Repair werkt hierin fabricaat- en merkonafhankelijk.

Het dienstenpakket van MAX-Repair is zeer uitgebreid. Het loopt van het volledig conserveren van het schadeobject (stralen, schooperen, spuiten), het compleet kunnen diagnosticeren en richten van het object (chassis; assen; opbouw) tot het uitvoeren van complete projecten (huisstijlreclame; ruitschade; hagelschade; revisie).
MAX-Repair is er tevens op gericht de fleetowners beter inzicht te geven in de uiteindelijke schadelast en de beheersing c.q. verlaging hiervan. Er werken circa 600 medewerkers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *