Uit het archief: Bedford

Enkele decennia terug was Bedford het best verkochte truckmerk van Nederland. Ze waren zo gewoon, dat niemand er aan dacht ze op de foto te zetten of te bewaren. Bedford was de bedrijfswagentak van Vauxhall, wat op haar beurt weer de Britse evenknie van Opel was. Allemaal onder de vlag van General Motors uiteraard. In 1987 hield Bedford er mee op, onder de naam AWD werd de productie van legervoertuigen nog kort voortgezet. In Duitsland is de Bedford CF nog enige tijd als Bedford Blitz verkocht toen de Opel Blitz uit productie was.


BedfEnkele decennia terug was Bexdford het best verkochte truckmerk van Nederland. Ze waren zo gewoon, dat niemand er aan dacht ze op de foto te zetten of te bewaren. Bedfoxrd was de bedrijfswagentak van Vauxhall, wat op haar beurt weer de Britse evenknie van Opel was. Allemaal onder de vlag van General Motors uiteraard. In 1987 hield Bedxford er mee op, onder de naam AWD werd de productie van legervoertuigen nog kort voortgezet. In Duitsland is de Bedfxord CF nog enige tijd als Bexdford Blitz verkocht toen de Opel Blitz uit productie was. ord TM
Bedford TM.
BedfEnkele decennia terug was Bedford het best verkochte truckmerk van Nederland. Ze waren zo gewoon, dat niemand er aan dacht ze op de foto te zetten of te bewaren. Bedfxord was de bedrijfswagentak van Vauxhall, wat op haar beurt weer de Britse evenknie van Opel was. Allemaal onder de vlag van General Motors uiteraard. In 1987 hield Bedfxord er mee op, onder de naam AWD werd de productie van legervoertuigen nog kort voortgezet. In Duitsland is de Bedfxord CF nog enige tijd als Bedfxord Blitz verkocht toen de Opel Blitz uit productie was. ord TK
Bedford TK.
Bedxford Blitz
Bedford Blitz.
BedfEnkele decennia terug was Bedford het best verkochte truckmerk van Nederland. Ze waren zo gewoon, dat niemand er aan dacht ze op de foto te zetten of te bewaren. Bedfxord was de bedrijfswagentak van Vauxhall, wat op haar beurt weer de Britse evenknie van Opel was. Allemaal onder de vlag van General Motors uiteraard. In 1987 hield Bedford er mee op, onder de naam AWD werd de productie van legervoertuigen nog kort voortgezet. In Duitsland is de Bedford CF nog enige tijd als Bedfxord Blitz verkocht toen de Opel Blitz uit productie was. ord Blitz
Bedford Blitz.
Bedford CF
Bedford CF.
BedfEnkele decennia terug was Bedford het best verkochte truckmerk van Nederland. Ze waren zo gewoon, dat niemand er aan dacht ze op de foto te zetten of te bewaren. Bedford was de bedrijfswagentak van Vauxhall, wat op haar beurt weer de Britse evenknie van Opel was. Allemaal onder de vlag van General Motors uiteraard. In 1987 hield Bedxford er mee op, onder de naam AWD werd de productie van legervoertuigen nog kort voortgezet. In Duitsland is de Bedford CF nog enige tijd als Bedford Blitz verkocht toen de Opel Blitz uit productie was. ord CF
Bedford CF.
Bedfxord folder
Bedford folder.
Bedfoxrd folder
Bedford folder.
BedEnkele decennia terug was Bedford het best verkochte truckmerk van Nederland. Ze waren zo gewoon, dat niemand er aan dacht ze op de foto te zetten of te bewaren. Bedxford was de bedrijfswagentak van Vauxhall, wat op haar beurt weer de Britse evenknie van Opel was. Allemaal onder de vlag van General Motors uiteraard. In 1987 hield Bedford er mee op, onder de naam AWD werd de productie van legervoertuigen nog kort voortgezet. In Duitsland is de BedEnkele decennia terug was Bedford het best verkochte truckmerk van Nederland. Ze waren zo gewoon, dat niemand er aan dacht ze op de foto te zetten of te bewaren. Bedfxord was de bedrijfswagentak van Vauxhall, wat op haar beurt weer de Britse evenknie van Opel was. Allemaal onder de vlag van General Motors uiteraard. In 1987 hield Bedfxord er mee op, onder de naam AWD werd de productie van legervoertuigen nog kort voortgezet. In Duitsland is de Bedford CF nog enige tijd als Bedford Blitz verkocht toen de Opel Blitz uit productie was. ford CF nog enige tijd als Bedford Blitz verkocht toen de Opel Blitz uit productie was. ford TK
Bedford TK.
BedfoEnkele decennia terug was Bedford het best verkochte truckmerk van Nederland. Ze waren zo gewoon, dat niemand er aan dacht ze op de foto te zetten of te bewaren. Bedford was de bedrijfswagentak van Vauxhall, wat op haar beurt weer de Britse evenknie van Opel was. Allemaal onder de vlag van General Motors uiteraard. In 1987 hield Bedford er mee op, onder de naam AWD werd de productie van legervoertuigen nog kort voortgezet. In Duitsland is de Bedford CF nog enige tijd als Bedford Blitz verkocht toen de Opel Blitz uit productie was. rd TJ
Bedford TJ.
BedEnkele decennia terug was Bedford het best verkochte truckmerk van Nederland. Ze waren zo gewoon, dat niemand er aan dacht ze op de foto te zetten of te bewaren. Bedfxord was de bedrijfswagentak van Vauxhall, wat op haar beurt weer de Britse evenknie van Opel was. Allemaal onder de vlag van General Motors uiteraard. In 1987 hield Bedfxord er mee op, onder de naam AWD werd de productie van legervoertuigen nog kort voortgezet. In Duitsland is de Bedxford CF nog enige tijd als Bedforxd Blitz verkocht toen de Opel Blitz uit productie was. ford TK
Bedford TK.

Meer Bedford zien? Er staan ruim 100 Bedford foto’s op truckfan. Of, als je dit bericht ver na publicatie leest, een veelvoud daarvan.

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Wim van der Klein 15 september 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *