Mega bizarre brommobiel

Mega was bedoeld als merknaam voor de personenwagens van brommobielfabrikant Aixam. Toen er een lichte besteller kwam, was deze zowel op regulier als op brommerketeken te oop. Alsnog koos men voor de naam Mega. Gisteren zag ik in Joure voor het eerst een drie-assige variant van dat model. Een heel vreemd gezicht…
Mewas bedoeld als merknaam voor de personenwagens van brommobielfabrikant Aixam. Toen er een lichte besteller kwam, was deze zowel op regulier als op brommerketeken te oop. Alsnog koos men voor de naam Mewas bedoeld als merknaam voor de personenwagens van brommobielfabrikant Aixam. Toen er een lichte besteller kwam, was deze zowel op regulier als op brommerketeken te oop. Alsnog koos men voor de naam Mwas bedoeld als merknaam voor de personenwagens van brommobielfabrikant Aixam. Toen er een lichte besteller kwam, was deze zowel op regulier als op brommerketeken te oop. Alsnog koos men voor de naam Mwas bedoeld als merknaam voor de personenwagens van brommobielfabrikant Aixam. Toen er een lichte besteller kwam, was deze zowel op regulier als op brommerketeken te oop. Alsnog koos men voor de naam Mega. Gisteren zag ik in Joure voor het eerst een drie-assige variant van dat model. Een heel vreemd gezicht..ega. Gisteren zag ik in Joure voor het eerst een drie-assige variant van dat model. Een heel vreemd gezicht..ega. Gisteren zag ik in Joure voor het eerst een drie-assige variant van dat model. Een heel vreemd gezicht..ga. Gisteren zag ik in Joure voor het eerst een drie-assige variant van dat model. Een heel vreemd gezicht..ga onbekend/overig

Mewas bedoeld als merknaam voor de personenwagens van brommobielfabrikant Aixam. Toen er een lichte besteller kwam, was deze zowel op regulier als op brommerketeken te oop. Alsnog koos men voor de naam Mega. Gisteren zag ik in Joure voor het eerst een drie-assige variant van dat model. Een heel vreemd gezicht..ga onbekend/overig

Mwas bedoeld als merknaam voor de personenwagens van brommobielfabrikant Aixam. Toen er een lichte besteller kwam, was deze zowel op regulier als op brommerketeken te oop. Alsnog koos men voor de naam Mega. Gisteren zag ik in Joure voor het eerst een drie-assige variant van dat model. Een heel vreemd gezicht..ega onbekend/overig

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *