IAK Verzekeringen en MAX-Repair sluiten samenwerkingsovereenkomst

IAK Verzekeringen en MAX-Repair hebben definitief overeenstemming bereikt over het professioneel afhandelen van schades en schadeherstel aan trucks, bedrijfswagens en zwaar materieel passend binnen de unieke TruckPlan polis die onlangs is geïntroduceerd door IAK Verzekeringen. MAX-Repair gaat binnen dit concept exclusief alle schades herstellen voor de relaties van IAK met als speerpunt het uiteindelijk verlagen van de schadelast voor de transport branche. De samenwerking gaat in per 1 maart 2015.

Frank Kraakman , algemeen directeur IAK Verzekeringen verteld enthousiast: “ Onze klanten vragen ons steeds vaker of wij kunnen helpen met het terugbrengen van de schadelast en de kosten voor motorrijtuigenverzekeringen. Met de traditionele verzekeringsoplossing kan het verschil niet meer worden gemaakt. Daarom het IAK Truckplan. Wij verzekeren de risico’s van de transportbranche vanuit volmacht en bij schadeherstel hebben wij een unieke samenwerking met MAX-Repair,. Met een enthousiast team van meedenkers en professionele schadeherstellers bieden zij innovatieve schadeherstelconcepten. Deze samenwerking past dan ook uitstekend binnen onze landelijke dienstverlening”.

Bezoek MAX-Repair tijdens de Transport Compleet beurs
Op 17, 18 en 19 maart zijn wij aanwezig op de Transport Compleet beurs in Hardenberg . U vind ons op stand 125, Hal 1.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *