truckfan.nl viert haar eerste verjaardag


Vandaag is het precies een jaar terug dat truckfan.nl voor het publiek geopend werd. In de tussentijd is de site flink gegroeid, de ruim 1.500 leden hebben inmiddels al bijna 55.000 foto’s en een flink aantal filmpjes geplaatst. Al vanaf dag 1 is truckfan.nl een plek waar je ook het laatste nieuws vind,via ttm.nl, maar natuurlijk ook mijn eigen content. Inmiddels zijn we ook de samenwerking aangegaan met bigtruck, als je een foto op truckfan plaatst kan het zomaar zijn dat deze in het magazine bij de lezersfoto’s verschijnt. Natuurlijk zitten we niet stil, Tinus Guichelaar is de site doorlopend blijven ontwikkelen. De grootste verandering komt binnenkort met een nieuwe uploader, maar er is nog veel meer gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan de site dakartrucks.nl, waar alles wat op truckfan staat dat met Le Dakar te maken heeft automatisch naar toe door wordt gezet, zodat op één site vele honderden Dakar foto’s, filmpjes en nieuwtjes bij elkaar staan.

In de bedrijven-afdeling staan ondertussen bijna 10.000 bedrijven. Niet meer alleen Nederlandse bedrijven, de eerste Duitse bedrijven staan er ook al tussen, andere landen volgen binnenkort. Denk nu niet dat er alleen maar Scania’s en DAF’s op de site staan. De foto’s zijn verdeeld over meer dan 900 merken! Niet alleen truckmerken, ook bussen, bestelwagens en trailers zijn welkom op de site. De naam dekt de lading dus niet helemaal, maar zou jij diversebedrijfswagensmeteenkentekenfan.nl in je browser intypen?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *