Een Unimog U20 in Gaggenau

Unimog U20
Onlangs heb ik het Unimog museum bezocht. Daar staat hier een uitgebreid verslag van. De Unimog U20 is daar niet te vinden, maar nog geen kilometer verderop stond er toevallig één op een parkeerplaats bij een vestiging van Mercedes-Benz. Voor het eerst dat ik een U20 in het wild tegen ben gekomen! De Unimog U20 is eigenlijk een gedwongrade versie van de Unimog U300, met de cabine van de Braziliaanse Mercedes-Benz Accelo.
Unimog U20
Dit exemplaar is uitgerust voor de winterdienst, met een installatie om zout te strooien van Gmeiner en een Beilhack sneeuwschuiver. De opbergkist achter de cabine was af-fabriek een optie.
Unimog U20Unimog U20Unimog U20Unimog U20Unimog U20Unimog U20Unimog U20

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *