AutoRAI 2015: de snoepjes

Gisteren was de persdag van de AutoRAI in Amsterdam. Na een lange periode van afwezigheid is het evenement nu weer vol terug. Als je nog twijfelt om te gaan: persoonlijk had ik er absoluut geen spijt van. Er is genoeg te zien, zowel als je serieus op zoek bent naar een nieuwe auto, maar ook als je je gewoon wilt vergapen aan exclusieve auto’s of oldtimers. De komende dagen zal ik een serie blogs over de RAI brengen, waar ik telkens per thema (oa autosport, oldtimers, bedrijfswagens, Duitsland, Italië, USA, Engeland, Frankrijk, Japan, foodtrucks, onder zeil, enz.) een deel van al het moois wat er te zien is voor het voetlicht zal brengen. Gister was er al een blog over de (in mijn ogen) belangrijkste wereldprimeur, de Volkswagen Transporter T6, nu een blog over de leukste dingen die er te zien waren. Oldtimers en autosport laat ik bij deze selectie buiten beschouwing overigens, anders wordt hij wel heel erg groot….

Volkswagen XL1.

Lexus NX by Will I Am.

Lotus.

Zenos E10S.

Morgan.

Mercedes-Benz.

Porsche.

Renault Kadjar.

Renault Sport RS.

Kia met graffiti.

Mazda MX5.

Burton.

De ikwilvanmijnautoaf.nl dame wilde heel graag op de foto, haalde me zelfs van een naburige stand af… Vooruit dan maar.

SsangYong bestaat nog! En ze maken niet meer alleen terreinwagens, getuige deze Tivoli.

Peugeot Exalt.

Porsche 918 Spyder.

Donkervoort.

Subaru Legacy Outback.

Mercedes-Benz, het type ben ik even vergeten, maar hij zou erg mooi op mijn oprit staan…

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *