Opening foodgraded warehouse bij Bakker Heerenveen

Gisteren, 2 mei 2015, is bij Bakker Internationale Transporten B.V. in Heerenveen een nieuw ‘foodgraded warehouse’ geopend. Tegelijk werden er ook wat nieuwe trucks getoond. Wilbert Dijkstra, chauffeur bij deze firma, was zo vriendelijk een aantal foto’s te sturen en me op de hoogte van de laatste ontwikkelingen te houden. De nieuwe traoler is door Heiwo geleverd, hij is uitgerust met een stuuras en voldoet uiteraard aan de laatste milieu-normen. De vers afgeleverde Volvo is alweer de 50e (sinds de eerste Volvo) die Bakker aangeschaft heeft. De bosrand die aan het terrein van het bedrijf grenst, is ook door Bakker gekocht, zodat er in de toekomst nog verder uitgebreid kan worden qua warehousing. Maar er moet ook meer parkeerruimte komen en een eigen dieselpomp. In de loop van 2016 worden er zonnepanelen op het dak geplaatst.


No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *