Black Mack Tour

Dit weekend werd de Black Mack Tour georganiseerd, een rondrit met Amerikaanse trucks, uiteraard met name Macks, door het noorden van Nederland.
Mack RW Dit weekend werd de Black Mack Tour georganiseerd, een rondrit met Amerikaanse trucks, uiteraard met name Macks, door het noorden van Nederland.(Superliner)

Mack CHDit weekend werd de Black Mack Tour georganiseerd, een rondrit met Amerikaanse trucks, uiteraard met name Macks, door het noorden van Nederland.

Mack LTLDit weekend werd de Black Mack Tour georganiseerd, een rondrit met Amerikaanse trucks, uiteraard met name Macks, door het noorden van Nederland.Dit weekend werd de Black Mack Tour georganiseerd, een rondrit met Amerikaanse trucks, uiteraard met name Macks, door het noorden van Nederland.Dit weekend werd de Black Mack Tour georganiseerd, een rondrit met Amerikaanse trucks, uiteraard met name Macks, door het noorden van Nederland.Dit weekend werd de Black Mack Tour georganiseerd, een rondrit met Amerikaanse trucks, uiteraard met name Macks, door het noorden van Nederland.Dit weekend werd de Black Mack Tour georganiseerd, een rondrit met Amerikaanse trucks, uiteraard met name Macks, door het noorden van Nederland.

Mack logo

Mack RW (Superliner)

Mack RW (Superliner)

Mack RW (Superliner)

Mack RW (Superliner)

Mack F-serie

Mack F-serie

Autocar DC-serie

Mack LTL

Mack LTL

Mack B61

Peterbilt 359

Mack C600

Mack C600

Mack R-serie

Mack R-serie  Als je van een truck wilt weten welk type het is moet je even op de foto klikken. Als je van een truck wilt weten welk type het is moet je even op de foto klikken. Als je van een truck wilt weten welk type het is moet je even op de foto klikken.  Als je van een truck wilt weten welk type het is moet je even op de foto klikken.  Als je van een truck wilt weten welk type het is moet je even op de foto klikken.
Meer foto’s van dit evenement vind je hier op truckfan.nl. Als je van een truck wilt weten welk type het is moet je even op de foto klikken.

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *