Oldtimer Festival Balkbrug 2015

Dit weekend werd het Oldtimer Festival Balkbrug gehouden. Het was de eerste keer dat ik dit evenement bezocht,maar zeker niet de laatste keer! Er was een ruim aanbod van prachtige voertuigen, zowel bij de trucks, tractoren als personenwagens. Het parkeren en de catering was perfect geregeld, ook voor de jongsten onder ons was er genoeg te doen en beleven, bovendien was het ook nog eens enorm gezellig. En, waar de organisatie verder niet zo veel aan kan doen (ten zij ze Pyt Paulusma omgekocht hebben natuurlijk), maar wat wel enorm mee zat: het weer.

Oldtimer Festival Balkbrug
Oldtimer Festival Balkbrug
Oldtimer Festival BalkbrugEindelijk kan ik het ook eens zeggen: “Die had mijn vader vroeger ook!”
Met de hand de sleepwagen bedienen bij de trekkertrek, lijkt me zwaar!
Mooi van lelijkheid, of gewoon lelijk? In Amerika snappen ze het hatchback gewoon niet…

Alle bedrijfswagens die er vandaag waren heb ik op de foto gezet, de complete reeks staat hier op truckfan.nl. Daar staan ook foto’s van andere fotografen die vandaag aanwezig waren overigens, als je zelf ook foto’s hebt gemaakt, schroom niet ze te plaatsen.

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *