Fuso Canter met Rondaan opbouw voor Leeuwarderadeel


Mitsubishi Fuso Canter
Onlangs heeft Gemeente Leeuwarderadeel (waar ik zelf ook woonachtig ben) een Fuso Canter 7C15 in gebruik genomen. De truck met een wielbasis van 3400 millimeter is uitgerust met een 150 pk sterke 3-liter dieselmotor. De kipper met Hiab kraan zaten ook al op de Iveco Daily die de gemeente hier voor had. Deze zijn door Rondaan overgebouwd, maar niet voordat ze geheel opnieuw gestraald en gespoten waren. Daarnaast heeft Rondaan ook nog het hulpframe vernieuwd. De Fuso is geleverd door Wensink.
Scania P310

Mitsubishi Fuso Canter

Mitsubishi Fuso Canter

Mitsubishi Fuso Canter

Iveco Daily
De voorganger, waarvan de bak nu bijna onherkenbaar vernieuwd is door Rondaan.
Mitsubishi Fuso Canter
We sluiten af met een zoekplaatje.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *