Dick Tijken op Oldtimershow Bocholt

Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt.
International overig/onbekend

Citro onbekend/overig

Minerva onbekend/overig Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt.Bocholt.Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt.Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt. Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Afgelopen weekend was truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken naar België afgereisd om te genieten van de diverse oldtimers die er te vinden waren op Oldtimershow Bocholt.Bocholt.

Opel Blitz

Renault Goelette

Scania L50

Willys MB

Unimog meerdere

MAN TGA

DAF 1200

DAF meerdere

International LoadStar

International Scout

International overig/onbekend

International Travelall

International overig/onbekend

International overig/onbekend

Magirus Deutz Eckhauber 2nd gen

MAN onbekend/overig

onbekend M-truck

Tot slot, een International koelkast. Hierbij de beschrijving van eigenaar Jürgen Van Cappellen:
“The International Harvester Company” maakte koelkasten van 1946 tot 1955 in de Fabriek te Evansville. in deze periode werden in deze fabriek Koelkasten, Vrieskisten & Air Conditioners geproduceerd. In 1955 stopte ih met de productie en werd de gehele afdeling aan Whirlpool verkocht.
(Deze was van het bouwjaar 1950)


Natuurlijk waren er ook de nodige tractoren, die foto’s vind je hier. Al Dick zijn truckfoto’s uit Bocholt hier. En jullie wteen het, als je wilt weten wat het merk en/of model is van het voertuig, gewoon even op de foto klikken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *