IVECO Stralis Hi-Way voor Hoogendoorn Transport BV

Onlangs heeft Hoogendoorn Transport BV uit Zwijndrecht een nieuwe IVECO Stralis Hi-Way in gebruik genomen. IVECO Schouten vestiging Spijkenisse leverde de voertuigen af. Eind 2014 werden er ook al twee nieuwe IVECO’s afgeleverd aan Hoogendoorn Transport BV. Wegens succes is er opnieuw gekozen voor de Stralis Hi-Way met 420pk sterke Cursor 11-motor.
Iveco Stralis
Hoogendoorn Transport BV uit Zwijndrecht
Hoogendoorn Transport BV is in 1957 opgericht in 1957. Het bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en vervoert voornamelijk zeecontainers door geheel Europa. Hoogendoorn Transport BV heeft zich gespecialiseerd in het transport van ADR-containers. Het moderne wagenpark van ongeveer 30 VLG-gekeurde trekkende eenheden en een 40-tal VLG-gekeurde containerchassis zijn zo uitgerust dat deze voor elke transportklus inzetbaar zijn. Meer informatie over het transportbedrijf vindt u op www.hodotrans.nl.
Iveco Stralis
IVECO Stralis Hi-Way
Deze nieuwe IVECO Stralis Hi-Way is de derde IVECO in het wagenpark van Hoogendoorn Transport BV uit Zwijndrecht. De nieuwe trekker heeft een 420pk sterke Cursor 11 dieselmotor aan boord die 1900Nm koppel levert. De trekker is uitgerust met een PTO voor de aandrijving van de compressor. Na de ingebruikname van twee nieuwe IVECO’s eind 2014 is nu opnieuw gekozen voor de Stralis Hi-Way dankzij het lage brandstofverbruik, positieve chauffeurservaringen en de algemene uitstraling.
Iveco Stralis
Deze IVECO Stralis Hi-Way trekker is weer opvallend uitgevoerd in de herkenbare huisstijl van Hoogendoorn Transport BV. Net als op de rest van het wagenpark is op de zijkant van de cabine het familiewapen van de familie Hoogendoorn zichtbaar. IVECO-dealer Schouten is trots op de levering van de truck en de samenwerking met Hoogendoorn Transport BV.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *