Truck-Trial Dreis-Brück


Gisteren was ik aanwezig bij de Truck-Trial in Dreis-Brück. In deze blog zul je tevergeefs zoeken om actiefoto’s, deze zijn binnenkort te zien in BIGtruck Magazine, samen met het verhaal en nog meer foto’s van de val van de Unimog 6×6 op de foto hier boven (ok, ik geef toe, één actie-foto). Wat je hier wel vind zijn foto’s van de trucks als ze even uit staan te rusten en transport- en ander hulpmaterieel. Ook vandaag is het nog, het is nog geen 20 minuten rijden vanaf de Nürburgring. De moeite waard!
Samsung bulldozer!

De grote afwezige was Klaus-Peter Kessler, icoon in de trucktrial als verslaggever in woord, beeld en text, die onlangs is gestorven. 🙁

One Response

  1. Frans Kuylaars 19 juni 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *