9e Truckfestival Burdaard was groot succes

Vandaag werd voor de 9e keer het truckfestival van Burdaard georganiseerd door Auke Spijksma en zijn kameraden. Het weer was perfect, de opkomst heel goed, de sfeer heerlijk, wat wil je nog meer? Ik verheug me nu al op de 10e editie in 2017! De Burdaarders kennende zal er bij het jubileum wel weer wat aparts staan te gebeuren.. Maar eerst genieten van de foto’s van dit jaar. Die komen in vier blogs. Eerst een algemene, die lees je nu, de komende dagen komen er ook nog blogposts met de oldtimers, de trekkers en de bakwagens. Stay tuned!
Bij de familie Smit sta je nooit voor paal.
Truckfestival Burdaard Truckfestival Burdaard Vandaag werd voor de 9e keer het truckfestival van Burdaard georganiseerd door Auke Spijksma en zijn kameraden. Het weer was perfect, de opkomst heel goed, de sfeer heerlijk, wat wil je nog meer? Ik verheug me nu al op de 10e editie in 2017! De Burdaarders kennende zal er bij het jubileum wel weer wat aparts staan te gebeuren.. Maar eerst genieten van de foto's van dit jaar. Die komen in vier blogs. Eerst een algemene, die lees je nu, de komende dagen komen er ook nog blogposts met de oldtimers, de trekkers en de bakwagens. Stay tuned! Truckfestival Burdaard Truckfestival Burdaard Vandaag werd voor de 9e keer het truckfestival van Burdaard georganiseerd door Auke Spijksma en zijn kameraden. Het weer was perfect, de opkomst heel goed, de sfeer heerlijk, wat wil je nog meer? Ik verheug me nu al op de 10e editie in 2017! De Burdaarders kennende zal er bij het jubileum wel weer wat aparts staan te gebeuren.. Maar eerst genieten van de foto's van dit jaar. Die komen in vier blogs. Eerst een algemene, die lees je nu, de komende dagen komen er ook nog blogposts met de oldtimers, de trekkers en de bakwagens. Stay tuned! Truckfestival Burdaard Truckfestival Burdaard Vandaag werd voor de 9e keer het truckfestival van Burdaard georganiseerd door Auke Spijksma en zijn kameraden. Het weer was perfect, de opkomst heel goed, de sfeer heerlijk, wat wil je nog meer? Ik verheug me nu al op de 10e editie in 2017! De Burdaarders kennende zal er bij het jubileum wel weer wat aparts staan te gebeuren.. Maar eerst genieten van de foto's van dit jaar. Die komen in vier blogs. Eerst een algemene, die lees je nu, de komende dagen komen er ook nog blogposts met de oldtimers, de trekkers en de bakwagens. Stay tuned! Truckfestival Burdaard Truckfestival Burdaard Vandaag werd voor de 9e keer het truckfestival van Burdaard georganiseerd door Auke Spijksma en zijn kameraden. Het weer was perfect, de opkomst heel goed, de sfeer heerlijk, wat wil je nog meer? Ik verheug me nu al op de 10e editie in 2017! De Burdaarders kennende zal er bij het jubileum wel weer wat aparts staan te gebeuren.. Maar eerst genieten van de foto's van dit jaar. Die komen in vier blogs. Eerst een algemene, die lees je nu, de komende dagen komen er ook nog blogposts met de oldtimers, de trekkers en de bakwagens. Stay tuned! Truckfestival Burdaard Truckfestival Burdaard Vandaag werd voor de 9e keer het truckfestival van Burdaard georganiseerd door Auke Spijksma en zijn kameraden. Het weer was perfect, de opkomst heel goed, de sfeer heerlijk, wat wil je nog meer? Ik verheug me nu al op de 10e editie in 2017! De Burdaarders kennende zal er bij het jubileum wel weer wat aparts staan te gebeuren.. Maar eerst genieten van de foto's van dit jaar. Die komen in vier blogs. Eerst een algemene, die lees je nu, de komende dagen komen er ook nog blogposts met de oldtimers, de trekkers en de bakwagens. Stay tuned! Truckfestival Burdaard Truckfestival Burdaard Vandaag werd voor de 9e keer het truckfestival van Burdaard georganiseerd door Auke Spijksma en zijn kameraden. Het weer was perfect, de opkomst heel goed, de sfeer heerlijk, wat wil je nog meer? Ik verheug me nu al op de 10e editie in 2017! De Burdaarders kennende zal er bij het jubileum wel weer wat aparts staan te gebeuren.. Maar eerst genieten van de foto's van dit jaar. Die komen in vier blogs. Eerst een algemene, die lees je nu, de komende dagen komen er ook nog blogposts met de oldtimers, de trekkers en de bakwagens. Stay tuned! Truckfestival Burdaard Truckfestival Burdaard Vandaag werd voor de 9e keer het truckfestival van Burdaard georganiseerd door Auke Spijksma en zijn kameraden. Het weer was perfect, de opkomst heel goed, de sfeer heerlijk, wat wil je nog meer? Ik verheug me nu al op de 10e editie in 2017! De Burdaarders kennende zal er bij het jubileum wel weer wat aparts staan te gebeuren.. Maar eerst genieten van de foto's van dit jaar. Die komen in vier blogs. Eerst een algemene, die lees je nu, de komende dagen komen er ook nog blogposts met de oldtimers, de trekkers en de bakwagens. Stay tuned! v

Binnenkort staan alle foto’s hier op truckfan.nl.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *