Het wagenpark van Bergsma Drain

Een deel van het wagenpark van Bergsma Drain staat altijd gestald bij Scania Joure. Toen ik dat op de foto kon zetten bij de Midzomernacht van de V8, was het een kleine moeite om op de terugweg via Terkaple te rijden.
Scania R500

Pias 4x4

Pias 4x4

VW LT 1st gen Een deel van het wagenpark van Bergsma Drain staat altijd gestald bij Scania Joure. Toen ik dat op de foto kon zetten bij de Midzomernacht van de V8, was het een kleine moeite om op de terugweg via Terkaple te rijden. Een deel van het wagenpark van Bergsma Drain staat altijd gestald bij Scania Joure. Toen ik dat op de foto kon zetten bij de Midzomernacht van de V8, was het een kleine moeite om op de terugweg via Terkaple te rijden. Een deel van het wagenpark van Bergsma Drain staat altijd gestald bij Scania Joure. Toen ik dat op de foto kon zetten bij de Midzomernacht van de V8, was het een kleine moeite om op de terugweg via Terkaple te rijden. Een deel van het wagenpark van Bergsma Drain staat altijd gestald bij Scania Joure. Toen ik dat op de foto kon zetten bij de Midzomernacht van de V8, was het een kleine moeite om op de terugweg via Terkaple te rijden. Een deel van het wagenpark van Bergsma Drain staat altijd gestald bij Scania Joure. Toen ik dat op de foto kon zetten bij de Midzomernacht van de V8, was het een kleine moeite om op de terugweg via Terkaple te rijden.

Scania 93

Scania 114

Scania R420

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *