Eerste aflevering Limited Edition Silver Griffin

Michel van Beek, oprichter van Limi Trans heeft de eerste afgeleverde Scania Silver Griffin van Nederland in gebruik genomen. “Heel soepel, je zweeft over de weg. Het is echt fantastisch, nog nooit meegemaakt dit. Het schakelt soepel. De ultieme auto.”
Scania R580
Corrina van Beek, rijdt zelf ook met een trekker oplegger: “We hebben het natuurlijk al een hele tijd alleen maar over de Silver Griffin en vooral over de aflevering, ik zit al de hele dag op een roze wolk.”
Behalve de chauffeurs van Limi Trans, zijn ook de ouders van Michel aanwezig, net als de twee zoons en een dochter van Michel en Corrina. De medewerkers wisten niet dat er een nieuwe trekker zou worden afgeleverd en zeker niet dat het een de Scania Silver Griffin zou zijn. De verrassing is enorm, de beide eigenaren van Limi Trans wachten in spanning op de reacties. Vannacht hebben ze van dit moment gedroomd. “Dit moet ik op Facebook zetten!” zegt een van de enthousiaste chauffeurs van Limi Trans, zodra de Silver Griffin het terrein op rijdt.
Scania R580
Michel’s moeder toont een speelgoedvrachtwagen: “Dit is zijn eerste oplegger,” vandaag meegenomen voor dit speciale moment. “Ik zeg altijd, Michel is met een auto in zijn hand geboren.” Jurgen Jacobsen van Scania Nijkerk ging spontaan langs voor een kop koffie en een halfuurtje later was de aankoop rond. Toen Michel en Corrina de folder in handen kregen, waren ze beiden meteen verkocht. “Ja, echt super, mijn hart gaat DOENG DOENG,” zegt Michel zodra hij zijn eigen Silver Griffin hoort aankomen.
Scania R580
Limi Trans heeft Silver Griffin met serienummer 5 van 100 in ontvangst genomen. De Scania Limited Edition Silver Griffin combineert de krachtige V8 Euro 6 motor 580 pk, een exclusief design en luxe details met de Topline cabine. De sierlijsten en luchtroosters zijn afgewerkt met een unieke “Brushed Black Metallic”-look. De exclusieve Silver Griffin plaat met unieke serienummer en Silver Griffin logo, zorgen ervoor dat iedereen kan zien dat het een echte Limited Edition is. De zijpanelen van de deuren hebben unieke Silver Griffin graveringen met serienummer en logo.
Scania 143 Streamline
Limi Trans is gevestigd in Almere en heeft een wagenpark van 14 trekkende eenheden. Limi Trans houdt zich primair bezig met het vervoer van groente en fruit voor de Fa. Vroegop. Limi Trans is gespecialiseerd in het vervoer van Adhock opdrachten,luchtvracht, koel- en vriestransport en diverse andere goederen. Limi Trans heeft tautliners, kastentrailers, combi’s, city trailers en zes koeltrailers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *