TruckGP Nürburgring 2015: achter de schermen bij EK-truckrace


Nadat ik de start van de vierde FIA race langs de baan had gezien, ben ik naar de tent van EK Truckracing gelopen, om de race met de (daar aanwezige teamleden) mee te beleven. Erwin Kleinnagelvoort was echter een dubbelstarter. Direct na de FIA race, waar hij nog een tikje kreeg ook, moest de truck in zeer korte tijd weer klaar gemaakt worden zodat hij even later weer aan de start zou kunnen verschijnen bij de Mittelrheincup. Vlak na de finish kwam de truck de tent in gestormd, direct gevolgd door een zwerm monteurs. Deze gingen direct te werk, iedereen weet precies wat hij moet doen, zodat de truck in no time weer gereed was. Mooi om te zien hoe goed dit team op elkaar ingespeeld is!

Ook in de tent is de race goed te volgen…. Maar direct na de race barst hier een storm los.

Onder een truck komen is één ding… Er onder weg komen is wat lastiger…

Nieuwe bumperdelen betekent nieuwe stickers plakken.Ter plekke meteen een nieuwe deur besteld bij Mestebeld.

Herr Kommissar.


Dat het team goed werk heeft afgeleverd blijkt uit het resultaat van de laatste race, Erwin werd vijfde, beter dan welke Nederlandde of Duitse deelnemer dan ook.

One Response

  1. Niek 30 juni 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *