De twee levens van de BL-NF-32

Sinds een tijdje heeft De Vries uit Hallum een Mercedes-Benz ‘zware’ Atego in dienst. Deze vervangt de Scania 93 bakwagen als ‘breatruck’, de truck die het (vrij zware) roggebrood van de fabriek in Broeksterwoude naar het magazijn van Van der Meulen in Hallum brengt. De 93 was vroeger van bakkerij Jorritsma en loopt tegenwoordig in Paraguay, wellicht dat die een eigen blog krijgt in de toekomst. De vorige eigenaar van deze truck opsnorren was niet heel lastig, de naam van The Fish Company is niet heel deskundig weggehaald, en dus nog vrij duidelijk zichtbaar.Ondanks dat ik deze truck tig keer in Harlingen heb zien staan, heb ik hem in die tijd nooit op de foto gekregen, hij stond er altijd achter hek. 24 Augustus 2009 spotte Wouter Smit hem echter op de A7 in Hoorn, gelukkig mocht ik deze foto gebruiken, waarvoor dank!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *