Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor Marina Transport

Onlangs heeft IVECO Schouten een nieuwe IVECO Stralis Hi-Way afgeleverd aan Marina Transport uit Alblasserdam. De nieuwe trekker heeft de 460pk en 2150Nm krachtige FPT Cursor 11 dieselmotor aan boord en zal door het transportbedrijf worden ingezet als charter voor Koopman. Marina Transport heeft veel ervaring met het merk IVECO, dit betreft de 6e Stralis van het Alblasserdamse transportbedrijf.
Iveco Stralis
Marina Transport uit Alblasserdam
Marina Transport is een logistiek dienstverlener met een zeer breed pakket aan oplossingen. Het transportbedrijf uit Alblasserdam verzorgt de uitvoering van regionale, nationale of internationale transportopdracht, spoedklussen, koeriersdiensten en speciaal transport. Met een modern wagenpark en een sterk team van deskundige en ervaren vrachtwagenchauffeurs worden de behoeften van de klant vervuld.

Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way
De nieuwe IVECO van Marina Transport is uitgerust met de FPT Cursor 11 dieselmotor die een vermogen levert van 460pk en 2150Nm koppel. De Stralis zal worden ingezet als charter voor Koopman Logistics. Het exterieur is dan ook uitgevoerd in de herkenbare huisstijl van Koopman. De IVECO Stralis is voorzien van de Hi-Way cabine, de grootste cabine uit het leveringsprogramma van IVECO.
IVECO bereikt de Euro-VI emissienorm over de gehele range zware voertuigen zonder de toepassing van uitlaatgasrecirculatie en is hiermee uniek in de transportwereld. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik, een schonere verbranding en een langer onderhoudsinterval.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *