10x IVECO Stralis Hi-Way voor PART BV uit Geldermalsen

Op zaterdag 25 juli 2015 heeft transportbedrijf PART BV uit Geldermalsen een serie van 10 nieuwe IVECO Stralis Hi-Way trekkers in gebruik genomen. Met de nieuwe voertuigen zal PART de activiteiten voortzetten van het op 21 juli failliet verklaarde FSC Logistics BV uit Bemmel. IVECO-dealer Schouten, die de 10 trekkers in twee en een halve dag klaar heeft kunnen maken, leverde de 420pk en 1900Nm sterke IVECO’s af.
Iveco Stralis
PART BV uit Geldermalsen
PART BV is een veelzijdig logistiek dienstverlener met een wagenpark met eigen materieel aan trekkende eenheden en trailers. De combinatie met de vaste charters die het bedrijf uit Geldermalsen heeft zorgt voor een zeer flexibel inzetbaar geheel. Het team van medewerkers van PART BV heeft tientallen jaren ervaring binnen de transportbranche, zowel op de weg als op kantoor. PART BV heeft zich in de loop der jaren onder andere gespecialiseerd op transport van en naar Frankrijk.
PART BV kiest voor 10 nieuwe IVECO’s om hiermee de activiteiten voort te zetten van het op 21 juli failliet verklaarde FSC Logistics uit Bemmel.
Iveco Stralis
10 nieuwe IVECO Stralis Hi-Way trekkers
De tien nieuwe IVECO’s van PART BV zijn uitgevoerd met de grootste cabinevariant, de Hi-Way. Onder de cabine bevindt zich de FPT Cursor 11 dieselmotor die een vermogen levert van 420pk en 1900Nm. Uniek is dat IVECO de Euro VI emissienorm bereikt zonder de toepassing van EGR. Dit zorgt voor een gunstiger brandstofverbruik en langere vastgestelde onderhoudsintervallen. Het onderhoudsinterval voor de IVECO Stralis is vastgesteld op 150.000 kilometer, of 1 keer per anderhalf jaar.
Iveco Stralis
IVECO Schouten
De nieuwe Stralis trekkers zijn door IVECO-dealer Schouten in twee en een halve dag klaargemaakt, zodat deze door PART BV snel konden worden ingezet. IVECO Schouten is dealer van IVECO en Fiat Professional bedrijfswagens. Vanuit 10 vestigingen in West-, Midden-, Oost- en Zuid-Nederland biedt Schouten een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O-contracten, vervangend vervoer, 24-uurs pech hulp en specifieke technische oplossingen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *