Nissan introduceert NP300 Navara

Nissan introduceert de compleet nieuwe NP300 Navara. De pick-up is voorzien van een opvallend design en innovatieve technologie. De NP300 Navara maakt in september zijn Europese debuut op de IAA Frankfurt Motor Show.
Nissan NP300
Met de introductie van de nieuwe Nissan NP300 Navara legt Nissan de lat een stuk hoger binnen de markt van lichte bedrijfswagens. De pick-up is robuust, praktisch en kan in vele bedrijfstakken worden ingezet. Nissan kan dan ook bogen op 80 jaar design- en productie-ervaring binnen deze markt.

De pick-up is de meest recente innovatie binnen een range van nieuwe modellen van Nissan, officieel partner van de UEFA Champions League.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *