Big Taste Foodtruck Festival in Sneek

Een van de grote hypes van dit moment zijn de foodtrucks. Meestal heb ik niet zo veel op met hypes, massahysterie is niet aan mij besteed. Maar een hype met oude busjes en trucks, vage hippies en verantwoord linksdraaiend biologisch (en verrekte lekker!) eten? Die lijkt bijna voor mij geschapen te zijn… Van vandaag tot en met zondag is het eerste Foodtruck festival van Fryslân, het Big Taste Festival op het oude Flexa terrein in Sneek (naast het zandsculpturenfestival) om precies te zijn. Toen het vanmiddag om 16:00 opende stonden Hanna en ik al te trappelen om het terrein op, na eerst de voertuigen op de foto te zetten (vandaar dat er nog niet zo veel mensen te zien zijn, het festival was toen nog geen 5 minuten aan de gang) zijn we lekker her en der gaan eten, onder het genot van enkele live bands. Na het eten lekker met een ijsje en een sapje in een strandstoel aan het water gehangen..
*burp* Heb je nog geen woeste wilde plannen dit weekend en is Sneek niet te ver vandaan, kom lekker je smaakpapillen verwennen zou ik zeggen.

One Response

  1. Frank 14 augustus 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *