ESVE levert opleggerchassis voor SBO Andelst

Kort geleden is een speciaal voertuig afgeleverd door ESVE Special Trailers te Lichtenvoorde. Het betreft hier een kipopleggerchassis waarop een mixertank voor gietasfalt is geplaatst. Het chassis is in nauwe samenspraak met (hoofdaannemer en leverancier van de opbouw) Linnhoff & Henne (D) gebouwd. Naast het leveren van het chassis, dat volledig in Lichtenvoorde wordt gebouwd, is door ESVE tevens de (kippende) tank gemonteerd.
ESVE oplegger
De oplegger wordt door SBO in Andelst ingezet voor het transport van vloeibaar gietasfalt. De unieke eigenschappen van gietasfalt zorgen voor een groeiende afzetmarkt. ESVE heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan in het bouwen van chassis voor deze speciale toepassing, waaronder een aantal B-double voertuigen voor Zweden.
ESVE oplegger
ESVE, sinds 1920 vertrouwd met trailerbouw en voertuigen
Over ervaring gesproken! Al meer dan 90 jaren bouwt en ontwerpt ESVE opleggers, aanhangwagens en carrosserieën op maat. ESVE is zelfs een van de eerste trailerbouwers in Nederland!

Dagelijks wordt er gewerkt aan uiteenlopende en altijd innovatieve oplossingen voor de, steeds hogere eisen stellende, transportsector. Geen enkele oplegger, aanhangwagen of carrosserie is identiek. Maatwerk is het handelsmerk, dat blijkt o.a. uit de zelf ontwikkelde besturingssystemen.

ESVE verzorgt tevens alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, bandenmanagement, schadeherstel en keuringen waaronder APK, LPK en kraankeuring. Ook beschikt ESVE over een eigen mobiele zeilmakerij met service op locatie en een eigen mobiele pechservice, ook voor bandenpech. Hiervoor investeert ESVE voortdurend in ontwikkeling en in de scholing van zijn medewerkers. De werkplaats beschikt over de nieuwste diagnose-apparatuur om efficiënt alle voorkomende storingen verhelpen aan bedrijfswagens en trailers. ESVE staat dagelijks voor u klaar!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *