Nieuwe DAF voor PAX Dedicated Transport


DAF XF Euro 6
PAX Dedicated Transport heeft haar wagenpark uitgebreid met een nieuwe DAF. Het betreft de 440 pk sterke DAF XF 440 FT welke volledig naar wens is opgebouwd. De trekker is deze week afgeleverd door ESA Trucks te Marum.
DAF XF Euro 6
Onder andere op basis van het brandstofverbruik, comfort en de prijs-kwaliteitverhouding werd door PAX Dedicated Transport gekozen voor de nieuwe DAF. Ook speelden eerdere positieve ervaringen binnen de PAX Groep mee. Zo nam eerder dit jaar NABEK Wegtransporten al een fluisterstille DAF CF in gebruik en werden een DAF XF 510 FTT, DAF XF 460 FTS en DAF XF 460 FAN aan het wagenpark van PAX Bouw- en Industrieservice toegevoegd. De nu geleverde XF vervangt een MAN TGA.
DAF XF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *