Oldtimerdag Appelscha 2015

Vandaag waren de jaarlijkse truckshow en oldtimerdag in Appelscha. Vorige jaargangen kon ik daar helaas nooit bij zijn, omdat het altijd tegelijk is met de truckraces op circuit Zolder. Maar dit jaar koos ik er voor om toch naar Appelscha te gaan, de Nederlandse truckrace competitie komt dit weekend niet in actie. ‘Appelscha’ viel me niets tegen, mooie voertuigen en toffe mensen, zowel bij de truckshow als bij de oldtimers. In deze blog een aantal van de oldtimer foto’s. Toen ik begon met oldtimers fotograferen was een groot deel al weg, maar dat zegt meer over de gezelligheid op de truckshow dan wat anders… Het verslag van de truckshow komt (als alles goed gaat) morgenochtend online.


Meer foto’s volgen later nog op truckfan.nl.

2 Comments

  1. Johannes de Vreeze 20 september 2015 Reply
  2. B. Bos 22 september 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *