BAM! Nieuwe Scania voor Bremer Burum


Scania P360 Bremer Burum
Afgelopen donderdag heeft Scania dealer Rinsma een Scania P360LB6x2*4HNA met gestuurde naloopas geleverd aan Bremer’s Handel en Transport B.V., in de volksmond beter bekend als Bremer Burum. De truck is voorzien van een HMF laadkraan en een bak, opgebouwd door Jongema uit Nijega. Vanaf morgen wordt de truck dag en nacht ingezet voor BAM, vandaar dat de truck in het groen is uitgevoerd in plaats van de gebruikelijke Bremer-kleuren wit met blauw. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!
Scania P360 in de volksmond beter bekend als Bremer Burum.in de volksmond beter bekend als Bremer Burum.in de volksmond beter bekend als Bremer Burum. De truck is voorzien van een HMF laadkraan en een bak, opgebouwd door Jongema uit Nijega. Vanaf morgen wordt de truck dag en nacht ingezet voor BAM, vandaar dat de truck in het groen is uitgevoerd in plaats van de gebruikelijke Bremer-kleuren wit met blauw. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewen De truck is voorzien van een HMF laadkraan en een bak, opgebouwd door Jongema uit Nijega. Vanaf morgen wordt de truck dag en nacht ingezet voor BAM, vandaar dat de truck in het groen is uitgevoerd in plaats van de gebruikelijke Bremer-kleuren wit met blauw. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewen De truck is voorzien van een HMF laadkraan en een bak, opgebouwd door Jongema uit Nijega. Vanaf morgen wordt de truck dag en nacht ingezet voor BAM, vandaar dat de truck in het groen is uitgevoerd in plaats van de gebruikelijke Bremer-kleuren wit met blauw. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewen Afgelopen donderdag heeft Scania dealer Rinsma een Scania P360LB6x2*4HNA met gestuurde naloopas geleverd aan Bremer’s Handel en Transport B.V., in de volksmond beter bekend als Bremer Burum.  Afgelopen donderdag heeft Scania dealer Rinsma een Scania P360LB6x2*4HNA met gestuurde naloopas geleverd aan Bremer’s Handel en Transport B.V., in de volksmond beter bekend als Bremer Burum. Afgelopen donderdag heeft Scania dealer Rinsma een Scania P360LB6x2*4HNA met gestuurde naloopas geleverd aan Bremer’s Handel en Transport B.V., in de volksmond beter bekend als Bremer Burum.

Scania P360

Scania P360

Scania P360

Scania P360

Scania P360

Scania P360

Scania P360

Scania P360

Scania P360

Scania P360

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *