Eerste HIAB X-HIPRO 858 en HIAB X-HIPRO 1058 afgeleverd.

De grootste kranen uit het assortiment bij Hiab worden samen onder de noemer BIG5 gepresenteerd. De grootste twee uit deze serie zijn inmiddels opgebouwd en onderweg naar tevreden klanten.
Hiab meerdere
Hiab lanceerde onlangs haar nieuwe grootste kraan: HIAB X-HIPRO 1058. Kort daarna volgde de HIAB X-HIPRO 858. Hiermee werden in de markt twee nieuwe sterke, rendabele en zeer gebruiksvriendelijke kranen op de markt gebracht welke zich niet alleen onderscheiden in hefvermogen, maar ook in precisie, veiligheid en duurzaamheid. Sinds die tijd zijn er vele aanvragen geweest voor deze kranen. Inmiddels zijn de eerste opbouwen afgerond en afgeleverd.

VLS+
Niet alleen de capaciteit maakt deze kranen indrukwekkend, ook het gebruik van VSL+ werkt mee aan de grote prestaties van deze kranen. VSL+ (Variable Stability Limit +)reguleert automatisch en direct de maximum capaciteit van de kraan ten opzichte van de stabiliteit. Dit gebeurt door het constante meten, en bijsturen, van de druk op elke steunpoot ten opzichte van de lading. Hierdoor is het ook mogelijk om met beperkte steunpootsprei gebruik te maken van de grote kracht die deze kranen te bieden hebben. VSL+ is speciaal ontwikkeld voor de grote kranen van Hiab, naar aanleiding van speciale wensen uit de markt. Door slim gebruik te maken van VSL+ kunt u tot 40% meer capaciteit uit uw kraan halen!
Scania G450
Grote kranen bij Hiab
Niet alleen de extra capaciteit met VSL+, maar ook de bevestiging middels vaste voet voor extra stabiliteit is nieuw voor deze kranen. Daarnaast heeft Hiab geïnvesteerd in een verbeterd hulpframe om deze kranen op te monteren, waardoor een kortere opbouwtijd mogelijk is.

Sneller startklaar op locatie
Ondanks de afmetingen van de kraan, bent u sneller dan ooit klaar om deze te bedienen. De steunpoten schuiven namelijk sneller uit door de combinatie van een hydraulische cilinder met een ketting. Hierdoor is uw kraan gebruiksklaar in de helft van de tijd.

Met HIAB-laadkranen blijft u de concurrentie steeds een stap voor. Of uw bedrijf afhankelijk is van het tillen van zware lasten, snelle laadcycli of uiterste nauwkeurigheid – of elk van de drie – met HIAB-laadkranen hebt u de prestaties onder controle. Hun combinatie van bediening, veiligheid en betrouwbaarheid is er een waaraan geen enkele andere laadkraan kan voldoen.
DAF CF Euro 6
Hamer
Hamer is een familiebedrijf met 340 medewerkers en vestigingen in Nederland en België. Het bedrijf is totaalaanbieder in brandstofvoorziening, automotive, utiliteit, industrie en de chemische en voedingsindustrie.
De kernactiviteit van Hamer is techniek: technische installaties en de aanverwante technische dienstverlening. Hamer ontwerpt, installeert en onderhoudt.

Hamer’s nieuwe Daf met HIAB X-HIPRO 858 zal o.a. gebruikt worden voor het vervoer van installatiemateriaal voor tankstations.
Scania G450
Baars
Baars is gespecialiseerd in multimodale baggerprojecten, waarbij mechanische baggertechniek en efficiënte logistiek op elkaar aansluiten. Het voordeel van deze aanpak is evident: opdrachtgevers hebben één aanspreekpunt voor het gehele project. Dit werkt efficiënt en kostenbesparend, zeker bij UAV-GC en Design & Construct contracten. Baars acteert nationaal en internationaal.

Baars’ nieuwe Scania met HIAB X-HIPRO 1058, welke is uitgerust met een Sterk centraal vetsmering systeem, zal o.a. gebruikt worden voor het vervoeren van baggermaterieel en diverse aannemingsmaterialen voor overige opdrachtgevers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *