Indoor Mudding Zuidwolde op 17 oktober 2015


Zaterdag 17 oktober aanstaande zal er vanaf 10:00 op Bloemberg 36 in Veeningen (bij Zuidwolde, gemakkelijk bereikbaar vanaf de A28) een uniek evenement plaatsvinden: een indoor mudding. Dit is autoblubbering in een king size feesttent. Voor wie niet weet wat blubbering is: Men neemt een lange bak (50 meter aanloop plus 50 meter blubber met modder) en probeert er zo snel mogelijk de bak over te steken met een min of meer aangepaste auto. Iedere manche wordt er meer water aan de bak toegevoegd en wordt het zwaarder. Mocht een auto de eindstreep niet halen wordt de gehaalde afstand opgemeten.

Al met al een voor toeschouwers erg spectaculaire tak van autosport! Er is meer te beleven dan de wedstrijden alleen, zo zijn er een aantal mooie showtrucks aanwezig en zijn er trikes en motoren aanwezig voor rondritjes. Dus heb je 17 oktober niks te doen, kom naar dit evenement! Heb je wel wat te doen? Zeg het af en kom alsnog.
Scania R560

Volvo NH12


Voor wie nog steeds geen idee heeft wat hij zich bij dit evenement voor moet stellen nog even de promo:

Meer informatie op mudding.nl.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *