Freesmij sluit landelijke overeenkomst met MAX-Repair

Freesmij en MAX-Repair hebben onlangs overeenstemming bereikt over het landelijk ondersteunen en afhandelen van schades m.b.t het zwaar werkmaterieel en het uiteenlopende wagenpark van Freesmij. De overeenkomst gaat per 1 november van start. Beide partijen bereiken hiermee een one-stop-shopping samenwerking wat leidt tot hogere efficiency en kostenverlaging.
Ginaf X-serie
Gert Jan Prins, Hoofd Technische Dienst Freesmij vertelt enthousiast: “Diverse projecten hebben wij reeds naar tevredenheid gerealiseerd met de vestigingen van MAX-Repair in IJsselstein en MAX-Repair IJsselmuiden, zowel voor het zwaar materieel als het wagenpark. Thans hebben wij deze positieve ervaringen op landelijk niveau uitgebreid en vastgelegd. Wij werken met hoogwaardig, kennis- en kapitaalintensief zwaar werkmaterieel met bijpassend specifiek wagenpark. Het landelijke netwerk van MAX-Repair en de aanwezige schadeherstel kennis van MAX-Repair sluit hier uitstekend bij aan”.
Mercedes-Benz Axor MP1
Freesmij is marktleider en dé onderaannemer voor de wegenbouw en verregaand gespecialiseerd in frezen, stabiliseren en asfalteren. Er werken 125 medewerkers. Freesmij is al bijna 40 jaar specialist in frezen. Dankzij het uitgebreide en hoogwaardige machinepark kan men altijd de juiste machine inzetten, voor zowel grote als kleine projecten.
DAF CF85
MAX-Repair kwam onlangs in het nieuws door de uitbreiding van haar landelijk schadeherstel netwerk trucks en zwaar (werk) materieel door de toetreding van de Van Tilburg-Bastianen Groep in de regio’s Zeeland en West-Brabant.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *