Nieuwe DAF LF 250 FA voor Tj. van der Woude Verhuizingen uit Haren

Onlangs heeft Tj. van der Woude Verhuizingen uit Haren een nieuwe DAF LF 250 FA Euro 6 in gebruik genomen. De sleutels van de nieuwe DAF LF werden overhandigd door Richard Slagter, verkoper bedrijfswagens bij Autobedrijven ESA, aan de heer Henk van der Woude, directeur van Tj. van der Woude Verhuizingen.
DAF LF Euro 6
De nieuwe DAF LF Euro 6 is ontwikkeld voor maximale transportefficiency voor de transporteur en optimaal gebruiksgemak voor de chauffeur. Een nieuwe, state-of-the-art zescilinder PACCAR PX-7 Euro 6 motor met 250 pk vormt het hart van deze LF. Krachtig, schoon en zuinig. Het chassis van de nieuwe LF is de perfecte basis voor elke opbouw; in dit geval een opbouw van Carrosseriebouw Compaan uit Assen. De Plywood carrosserie, geschikt voor verhuisdoeleinden, is voorzien van zijdeuren, volledige betimmering aan de binnenzijde, sideskirts met kisten en een Dhollandia onderschuiflaadklep.

Tj. van der Woude Verhuizingen
Voor verhuizingen en opslag bent u bij verhuisbedrijf Van der Woude aan het juiste adres. Bij dit familiebedrijf, opgericht in 1927, zijn uw waardevolle spullen in goede handen. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring, werkt met vaste verhuizers en levert een betrouwbare en professionele dienstverlening. Kortom: Van der Woude Verhuizingen is specialist in onbezorgd verhuizen, voor zowel particulieren als bedrijven.

Al ruim 40 jaar klant bij Autobedrijven ESA
Tj. van der Woude Verhuizingen is al zo’n 40 jaar klant bij ESA en rijdt al vanaf 1968 met het merk DAF. ‘ESA is voor ons een vertrouwd adres’, aldus Henk van der Woude. ‘Het contact met de dealer is zeer prettig en de service is uitstekend. De prijs/kwaliteit-verhouding van DAF is zeer goed. De betrouwbaarheid gaf uiteindelijk de doorslag om wederom voor een nieuwe DAF verhuiswagen te kiezen’. Het onderhoud van de DAF wordt verzorgd door Autobedrijven ESA Groningen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *