Presentatie Ginaf Rally Power voor Dakar 2016


Ginaf Lady
Gisteravond vond, vlak voor het vertrek van het team naar Le Havre, in de GINAF fabriek te Veenendaal de presentatie van het Dakar team van Ginaf Rally Power voor de rally van 2016 plaats. De komende editie wordt niet met volle bezetting gereden, maar met slechts één truck. Levende legende Jan Lammers zal deze Ginaf X2222 gaan besturen, Emiel Megens zal wederom als monteur in de truck plaats nemen. Nieuw in het team is navigator Erik Kofman. Erik, die in het dagelijks leven luchtverkeersleider op Schiphol is, heeft de rally al twee keer eerder gereden op de motor, waarvan één keer als kistrijder.
Ginaf X2222
Ginaf Rally Service is wel aanwezig in de rally, ze zullen niet alleen de equipe van Lammers van service voorzien, maar ook de klantenteams Van Werven en Van Velsen.
Ginaf X2222
Toen de route van de Dakar bekend werd hebben veel teams gezegd dat ze niet wilden gaan. Ginaf is de enige die daad bij woord heeft gevoegd, Wuf van Ginkel, Edwin van Ginkel en Jos Smink staan daar op 2 januari dus daadwerkelijk niet aan de start. In plaats daarvan gaat men in 2016 wel mee doen met de Libya rally in Marokka, en de Silkway Rally, tussen Moskou en Beijing. De Lybia Rally zit vol met Sahara-duinen, zoals de Dakar ooit bedoeld was. Bij de Silkway Rally zijn ook voldoende duinen. Bijkomend voordeel is dat in die stad het hoofdkantoor van CHTC, het moederbedrijf van GINAF, gevestigd is.
Ginaf Lady

Ginaf Lady

Ginaf Lady

Ginaf X2222
GINAF, veel succes bij de Dakar 2016!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *