Opel Rekord ambulance

Opel Rekord
Gespot op de beurs ‘Interschutz 2015’, tussen alle gloednieuwe brandweerwagens stond ook een oude ambulance. Een Opel Rekord uit 1971 met Miesen opbouw om precies te zijn. Deze is uitgerust met een 90 pk sterke motor. Nieuw heeft dit voertuig in 1971 zo’n 12.500,- DM gekost. Leeg weegt hij 1224 kg, er mogen dikke mensen mee, het maximum GVW is 1665 kg. Op het moment van de foto had hij slechts 56.189 kilometer gelopen. Tegenwoordig wordt de auto (natuurlijk) niet meer actief ingezet, maar hij wordt wel van kast gehaald bij tentoonstellingen, bedrijfsopeningen, huwelijken en andere bijzondere gebeurtenissen.
Opel Rekord

One Response

  1. laurens rühl 24 november 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *