Uit het archief van De Groot: Plat Hitzum

Eén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was Plat uit Hitzum.
Volvo F89 Eén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was PlEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was PlEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was Plat uit HitzumEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was Plat uit HitzumEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was Plat uit HitzumEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was Plat uit HitzumEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was PEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was PlEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was PlEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was Plat uit Hitzumat uit Hitzumat uit Hitzumlat uit HitzumEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was Plat uit HitzumEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was Plat uit HitzumEén van de bedrijven die regelmatig een truck op liet bouwen bij De Groot was Plat uit Hitzumat uit Hitzumat uit Hitzum
Volvo F89.
Volvo F10

Volvo F10
Volvo F10.
Volvo F12

Volvo F12
Volvo F12.
Groenewegen aanhangwagen

Groenewegen aanhangwagen
Groenewegen aanhangwagen.

Tot slot, als bonus, de enige truck van Plat die ik zelf op de foto heb gekregen, uit de tijd dat hij charterde voor KLMV.
Plat

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *