Omgebouwde 6×6 GINAF M3333S in Suriname

Wederom een prachtige bijdrage aan deze blog van onze Surinaamse correspondent Twahier Rostamkhan:
In dit bericht een omgebouwde 6×6 Ginaf M3333-S.De truck is Suriname binnengekomen als een knijper truck en een container erop. Na verloop van tijd is hij omgebouwd tot een houtblokken transporter. Ik kreeg in deze de eer om hem van de opbouwer naar de garage te rijden. Ne een paar dagen mocht ik de eerste lading ermee gaan ophalen op ongeveer 100km vanuit Paramaribo. Op een van de fotos te zien waar het zijn eerste houtblok opgeladen krijgt. Daarnaast ook te zien wat voor draagvermogen de truck heeft met de blokken welke erop staan. Het deed het heel goed in de bergen, hij kwam er moeiteloos over allemaal.


Hieronder ziet u waar ik wat bruinhart elektriciteits masten ben gaan ophalen. In de natuur rijden levert aardig wat moois op voor het oog.


Na geladen te hebben reed ik door een goudmijn naar de hoofdweg. Ook daar was er heel veel interessants, alleen jammer dat ik niet mocht stoppen om meer fotos te maken, omdat ik onder begeleiding reed, dus maar me camera laten werken tijdens het rijden, maar toch lukte het mij om een paar van de giganten zoals de caterpillar 777 en caterpillar 785 vast te leggen. Verder is het een lust om op de haulroads te mogen rijden, in het byzonder wanneer een van de grote jongens voor je verschijnen en naast je langs gaan, dan merk je dat je nog maar in iets kleins rijd in vergelijking daarmee.

Ook heel interessant was om een kleine IVECO 4×4 ertussen te hebben vastgelegd.


Heeft iemand enig idee wie de Nederlandse eigena(a)r(en) van deze GINAF was of waren?

2 Comments

  1. Frank 7 december 2015 Reply
  2. Roland van Dommelen 7 december 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *